Mån-fre 07.00-16.00, lör-sön stängt.

Sälj ditt skrot

Har du skrot som du vill bli av med? Vill du vara säker på att det tas omhand på rätt miljömässigt sätt? Hör av dig till oss om du vill bli av med metallskrot, järn, mässing eller koppar! Vi tar tacksamt emot det du vill bli av med i metallväg!

Bli miljövän precis som vi! Det kan du tjäna pengar på!

Vi erbjuder en stor service. Oavsett om du vill bli av med metallskrot från ditt eget hem eller om det gäller skrot från en verkstad så är vårt motto att du att alltid ska känna dig väl omhändertagen av oss.

Vi betalar dig genom att sätta in pengar direkt på ditt bankkonto. Vi betalar dig enligt dagslägets rådande marknadspriser. Du kan alltid ringa oss för att få information om rådande marknadspriser!

Vi ber dig att vara beredd på att uppvisa legitimation då du kommer för att sälja ditt skrot, eftersom metallstölder är ett vanligt förekommande problem. För företag vill vi att du har F-skattsedel tillgänglig. Vi förbehåller oss också rätten att avstå inköp.

Hantering

Vi har idag en väl fungerande containerservice med allt från liftdumpercontainers till lastväxlarflak med storlekar från 4-35 kubikmeter. Vi har även tillgång till kranbil.

Bland våra kunder finns allt ifrån stora tillverkningsindustrier till mindre verkstäder, elverk, kommunala och institutionella företag. Men vi har också hand om privatpersoner.

Allt material som kommer in till vår anläggning klassificeras och vägs in med en digital vågutrustning.

Privatperson

steg1

Välkommen till oss med ditt skrot!

steg2

Vi väger in ditt skrot för att se hur mycket det är värt – det vill säga hur mycket pengar du ska få av oss.

steg3

Vi för över pengarna direkt till ditt kontokort, på plats.

steg4

Både du och miljön blir en smula rikare och gladare.